Bound Metal Anal Krog Small

199,00 kr.

Oplev anal stimulation på en helt ny måde med Bound Metal Anal Krog Small. Denne begyndervenlige anal krog er perfekt til par, der elsker anal sex og bindelege!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk fræk leg med Bound Metal Anal Krog Small

Med Bound Metal Anal Krog Small kan du kombinere det bedste af begge verdener – hed bondageleg og dejlig anal stimulation. Denne analkrog er perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med kinky BDSM-tilbehør.

Anal krogen skal naturligvis indføres analt. I vælger helt selv hvem af jer, der skal have denne anal krog oppe, mens den anden har total kontrol. Når først denne anal krog sidder på plads, kan I implementere reb eller kæder til legen og binde den, der har anal krogen oppe, fast. O-ringen, der sidder i toppen af legetøjet, gør det nemt og muligt for jer at tage legen til helt nye højder.

Da denne anal krog er lavet i metal, kan I også eksperimentere med tempererede lege. Prøv for eksempel at lægge denne anal krog i koldt vand for en dejlig og kølende effekt, eller du kan lægge legetøjet i varmt vand for en varmende effekt. Det er superfrækt!

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Kinky og eksklusivt design.
  • Perfekt til dig, der elsker fræk anal leg.
  • Kan bruges sammen med reb eller kæder.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ideel til tempererede lege.
  • Begyndervenlig størrelse – ideel til eksperimenterende par.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Specifikationer

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 25 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 125 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme