Bound Metal Beaded Anal Kæde

343,00 kr.

Med Bound Metal Beaded Anal Kæde får du mulighed for at opleve pirrende anal stimulation, der giver dig lyst til at bruge denne anal kæde igen og igen.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bølger af nydelse med Bound Metal Beaded Anal Kæde

Denne begyndervenlige anal kæde fra Bound by Private Play er perfekt til at udforske dejlig anal stimulation på en intens og pirrende måde. De runde kugler på kæden gør den til en fornøjelse at indsætte og fjerne igen.

Brug denne anal kæde som del af frækt forspil med din partner, eller brug den under samleje for intensiverede orgasmer. Med den let kurvede form og de runde kugler vil du opleve intens intim stimulation, som giver dig lyst til at bruge denne anal kæde igen og igen.

Med en total længde på 26 cm får du en anal kæde, der helt sikkert vil tilfredsstille dine behov. Vi anbefaler naturligvis, at du bruger en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Perfekt til dejlig anal stimulation.
  • Let kurvet form – ideel til stimulation af p-punktet.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges under forspil og samleje.
  • Tre kugler på skaftet – for dejlig nydelse.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 26 cm
Vægt 620 gram
Materiale: Rustfrit stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme