Bound Metal Dobbelt Anal Plug Sæt

319,00 kr.

Gør din erotiske aften endnu frækkere med dette lækre anal plug sæt fra Bound by Private Play. Perfekt til intime sololege, men kan også bruges sammen med den, du holder af!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tilføj mere spænding til jeres anal leg med Bound Metal Dobbelt Anal Plug Sæt

Med Bound Metal Dobbelt Anal Plug Sæt kan du se frem til masser af fræk nydelse, der både tilfredsstiller dig og din partner på samme tid. Dette anal plug sæt indeholder 4 forskellige plugs, som man nemt kan vælge mellem og udskifte efter behov. Sættet kan bruges alene, eller det kan indgå som del af fræk anal leg med den, du holder af.

“Kæden”, der forbinder de to plugs, er kurvet, hvilket betyder, at pluggen rammer dine indre spots – perfekt til stimulation af p-punktet. Det betyder naturligvis, at dette anal sæt kan bruges af både mænd og kvinder! Perfekt til alle par.

Dette luksuriøse anal legetøj er desuden fremstillet i metal, hvilket gør legetøjet enormt holdbart. Derudover åbner det op for, at du kan eksperimentere med frække tempererede lege. Læg dette anal sexlegetøj i koldt vand og oplev en kølende fornemmelse under indsættelse, eller læg den i varmt vand og få modsatte effekt. Det bliver så frækt!

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og kinky design.
  • Perfekt til dig, der elsker anal sex!
  • Kan stimulere mandens p-punkt!
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Fremstillet i holdbart metal.
  • Ideel til dig, der elsker tempererede lege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Plug 1: 2,7 cm
Plug 2: 2,7 cm
Plug 3: 3,4 cm
Plug 4: 4,1 cm
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme