BUTTR Fisting Handsker Sort

279,00 kr.

Fræk fisting handske til kinky leg med dig og din partner. Det bliver så hot!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk fisting leg 

Synes du også, det er sjovest, når legen bliver superkinky? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne fisting handske fra BUTTR er perfekt til intime fisting sessioner og vil helt sikkert gøre legen endnu bedre.

Du vælger helt selv, om det skal være dig eller din partner, der har denne fisting handske på. Fisting kan nemlig både ske vaginalt eller analt, og I vælger derfor helt selv hvem af jer, der skal nyde dejlig fisting-leg.

Handsken kan gøre legen endnu mere stimulerende. Med det helt rigtige smøremiddel vil du nemlig opleve, at legen bliver dejlig glidende samt mere hygiejnisk. Handsken er desuden lavet i ekstra stærk latex, og så er den super stretchy og kan derfor passe enhver hånd.

Vi anbefaler, at du benytter en fisting gel sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Fræk latex handske.
  • Passer enhver håndstørrelse.
  • Super stretchy.
  • Lavet i stærk latex.
  • Kan gøre fisting langt bedre og mere hygiejnisk.
  • Perfekt til anal og vaginal fisting.

Information

Mærke: BUTTR
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Vægt: 110 gram
Materiale: Latex

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme