CalExotics Apollo Penissleeve

119,00 kr.

Tilføj ekstra spænding og glæde til dine intime stunder med din partner med CalExotics Apollo Penis Sleeve.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

CalExotics Apollo Penis Sleeve – En skøn penisforlænger til ham!

Få mere ud af din intime oplevelse med CalExotics Apollo Penis Sleeve. Denne strækbare og behagelige penisforlænger tilføjer hele 5 cm til din erigerede længde. Designet med fokus på at øge den naturlige længde og omkreds samt tilføje stimulerende tekstur, vil denne penisforlænger ikke kun tilfredsstille, men også overgå dine forventninger.

Indvendigt og udvendigt er Apollo penis sleeve forsynet med tekstureret rillet mønster, der vil tilfredsstille både dig og din partner og tilføje ekstra krydderi til enhver intim stund. Den gennemsigtige udformning giver en fræk synlighed, der kombineres med en spændende forstærkning.

Men det stopper ikke her – ud over at øge både længde og omkreds forbedrer denne forlænger også din udholdenhed, så du kan præstere hårdere, længere og stærkere. Lavet af et sikkert og ftalatfrit TPR-materiale, er denne forlænger både sikker og tilfredsstillende. Den er fuldt ud kompatibel med både vand- og silikonebaserede smøremidler, og den stimulerer og støtter, skabt til ultimativ komfort og en spændende, sanselig oplevelse.

Med sit elegante design og behagelige pasform tilbyder denne forlænger alt, hvad du har brug for, for at opnå præcis det, du ønsker. Så gør dig klar, sæt i gang, og forbered dig på at nyde et “forlænget” seksuelt eventyr, der får jer begge til at længes efter endnu mere.

Fantastiske Fordele:

  • Gennemsigtigt og tekstureret design.
  • Forlænger penis med hele 5 cm.
  • Strækbar og behagelig.
  • Lavet af sikkert og ftalatfrit TPR-materiale.
  • Kompatibel med vand- og silikonebaserede smøremidler.
  • Tilføjer ekstra spænding til dine intime stunder.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Grå
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 16 cm
Diameter: 3,75 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme