Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Embrace Magic Wand Pink

699,00 kr.

Skøn massagestav fra CalExotics til dejlig massage eller intens stimulation af dine erogene zoner.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimulation med CalExotics 

Forkæl dig selv med denne alsidige og kraftfulde massagestav fra CalExotics. Massagestaven er lavet til at give dig intens og dybdegående afslapning samt linding af dine muskelspændinger, så du kan slappe helt af efter en lang dag. Derudover kan staven også bruges til intens stimulation af dine intime hot spots.

Denne magic wand har en ergonomisk form med en stærk motor, så du kan mærke kraftfulde vibrationer til hele kroppen. Embrace Magic Wand kommer også i en praktisk størrelse, så du let kan holde om den og tage den med dig under dynen eller under bruseren. Embrace er nemlig også 100% vandtæt.

Staven har et blødt og fleksibelt hoved, hvilket betyder, at det let kan glide rundt på din eller din partners krop og give målrettet nydelse til dine ønskede områder. Glæd dig til at klikke dig gennem de 7 forskellige vibrationshastigheder og find det mønster, der stimulerer dig eller din partner allermest.

Massagestaven er lavet af materialer af høj kvalitet, som både er sikre og enormt holdbare. Staven er derfor det perfekte valg til dig, der gerne vil have kvalitet og effektiv massage og/eller stimulation. Du kan være helt sikker på, at du kommer til at elske denne magic wand.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Forkæler dine erogene zoner.
  • Perfekt til lindring af muskelspændinger.
  • Designet til dybdegående afslapning.
  • Blødt og fleksibelt hoved.
  • 7 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Lavet i behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 22,25 cm
Diameter: 4,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme