CalExotics Enchance Travel Penispumpe System

499,00 kr.

Maksimer din fornøjelse, størrelse og tillid med Enhance Travel Pump System fra CalExotics.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Must-have produktet til ham!

Maksimer din fornøjelse, størrelse og tillid med Enhance Travel Pump System. Denne praktiske, kompakte og diskrete penispumpe er designet til at holde din træningsrutine på rette spor, uanset om du er på farten eller derhjemme.

Denne penispumpe fungerer ved hjælp af et vakuumlignende system til at skabe en lufttæt forsegling, der øger tryk og blodgennemstrømning. Ved regelmæssig brug kan det øgede tryk og flow give dig mulighed for at nå din maksimale længde og omkredspotentiale. Universelle målinger på cylinderen giver dig mulighed for at holde styr på dine fremskridt, mens du pumper. En tilspidset silikone-doughnut hviler på bunden af ​​cylinderen for at skabe den ultimative lufttætte forsegling, sikker sugning og behagelig pumpeoplevelse.

For at bruge Enhance Travel Pump System skal du bare bruge fingergrebshåndtaget på håndpumpen til at trække luft ud af cylinderen, indtil du når din maksimale trykgrænse. Hurtigudtrækningsventilen giver dig mulighed for at fjerne slangen uden at miste sug for en helt problemfri pumpeoplevelse! Når du er klar til at frigøre trykket, skal du blot trykke på hurtigudløserventilen for øjeblikkelig frigivelse.

Dit Enhance Travel Pump System leveres med Silicone Commander erektionsforstærker. For at bruge din Commander skal du blot skubbe den over bunden af ​​cylinderen og trække den problemfrit på bunden af ​​din skaft, når du er klar til at skifte fra pumpe til leg. Hold den stenhårde erektion i gang uden et øjebliks afbrydelse! Når du er færdig med at pumpe, gør den praktiske rejsetaske det nemt at pakke din pumpe ned til din næste session. Den gevindskårne todelte cylinder løsnes let og adskilles for kompakt opbevaring. Med let adskillelse, en praktisk opbevaringspose og en silikonerektionsring.

Fantastiske Fordele: 

  • For en stenhård erektion.
  • Kommer med en praktisk rejsetaske.
  • For længere udholdenhed.
  • Frækkere udseende.
  • Sikrer fræk, erotisk nydelse.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Gennemsigtig
  • Længde: 24,25 cm
  • Diameter: 6,25 cm