Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Executive Buttplug Sort

179,00 kr.

Fantastisk analplug fra CalExotics til anal stimulering. Det perfekte sexlegetøj til ham eller hende, der elsker intens anal stimulation.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En luksuriøs buttplug til dig

Tag din fornøjelse til nye højder med Executive Buttplug fra CalExotics. Med denne anal plug kan du være stensikker på, at din anal stimulering bilver endnu bedre! Pluggen har et flot og klassisk design, så du kan være sikker på at have en buttplug i din kollektion, som du kan være stolt af.

Denne buttplug har en tilspidset ende i en glat og hård zinklegering, der møder et kropssikkert silikone i midten. Takket være dens behagelige kegleform er denne buttplug supernem at indføre og behagelig at have oppe.

Du vælger naturligvis helt selv, om det skal være dig eller din partner, der har denne buttplug oppe. Den kan nemlig bruges af både mæng og kvinder og er det perfekte legetøj til anale fornøjelser. I bunden finder du desuden også en sikker base, der sørger for, at pluggen bliver, hvor den skal.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret anal glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • Lavet i et kropssikkert og ftalatfrit materiale.
  • Behagelig kegleform – for nem indførelse.
  • Base i bunden for sikkerhed og ultimativ komfort.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Sort og sølv
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Indsættelig længde: 11,5 cm
Diameter: 3,75 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone og nikkelfri zink

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme