Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Calexotics Pleasure 2 Pak Blindfold Sort & Rød

89,00 kr.

Lækkert blindfold pakke med 2 stk. Sort og rød – perfekt til hede sanselige stunder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv eller din partner med disse blindfolds

De behagelige blindfolds er designet til sanselig fantasispil og er perfekte til at udforske din vilde og kinky side. Disse blindfolds sørger for, at enhver fristende og drillende berøring er en overraskelse. De eksotiske masker er lavet af blød polyester/bomuld og er dobbeltlags for en overlegen blackout-oplevelse.

De alsidige masker har en næsebeskytter og dobbelte elastiske stropper så de er ekstra lækre at have på. Den universelle størrelse maske måler 19 cm x 8 cm. 2-pakken er en god tilføjelse til en legetøjskollektion og er ideelle til eksperimentel BDSM-leg og hemmelig fantasi-overbærenhed. Blindfolds og masker er et de bedste rekvisitter til at give jeres sexliv en ekstra og anderledes dimension. 

Blindfold / øjenmasken er perfekt til sensuel forførelse og fantastisk til erotisk kinky leg. Når dine øjne er dækket, kan du nyde øget skærpet sanser, øget følsomhed og lækre fornemmelser, der bliver ved og ved. Samtidig giver det partneren en kontrol, som kan virke ekstra pirrende for jer begge.

Den let at bruge og er en perfekt tilføjelse til en erotisk sexlegetøjskollektion og er velegnet til første gang og erfarne brugere. Brug din fantasi og udforsk nye spændende måder at tease din partner. Masken lader dig drille og vække din partner til forlænget sjov i forspillet og forhøjet ekstase. 

Brug evt. også masken sammen med dit yndlings sexlegetøj eller måske bare som sovemaske til at holde lyset og uro ude.

Kan vaskes i vaskemaskine.

Fantastiske Fordele: 

  • Lavet i et blødt polyester/bomuld.
  • Med næstebeskytter og dobbelt elastiske stropper.
  • En ideel BDSM-rekvisit.
  • Skærper sanserne og følsomheden.

Information

  • Mærke: Calexotics
  • Farve: Sort og Rød
  • Total længde: 19 cm
  • Materiale: Polyester, Bomuld