Bestil nu og modtag i morgen

CalExotics Scandal Blackout Blindfold Rød og Sort

119,00 kr.

Smukt sort og rødt erotisk blindfold med lækker blød pasform. Et must-have til din samling af sexlegetøj.

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør din leg sjovere 

Den bløde dobbeltlagsmaske skaber en total “lights out -oplevelse for at øge følsomheden, ophidselse og intensivere nydelsen. Et ultra lækkert blindfold og det perfekte tilbehør til sexede eventyr, uanset hvor du er eller for at sikre, at du sover godt efter de sensuelle nætter. Den tykke elastiske rem holder denne luksusmaske på plads under akten eller hele søvn.

Blindfolds og masker er et de bedste rekvisitter til at give jeres sexliv en ekstra og anderledes dimension. Blindfold / øjenmasken er perfekt til sensuel forførelse og fantastisk til erotisk kinky leg.

Når dine øjne er dækket, kan du nyde øget skærpet sanser, øget følsomhed og lækre fornemmelser, der bliver ved og ved. Samtidig giver det partneren en kontrol, som kan virke ekstra pirrende for jer begge. Det let at bruge og er en perfekt tilføjelse til din samling af sexlegetøj og er velegnet til første gang og erfarne brugere.

Brug din fantasi og udforsk nye spændende måder at drive din partner CRAZY. Dette blindfold lader dig drille og vække din partners lyst til forlænget sjov i forspillet og forhøjet ekstase. Brug evt. også masken sammen med dit yndlings sexlegetøj eller måske bare som sovemaske til at holde lyset og uro ude.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst blindfold til par.
  • Gør jeres leg mere intens.
  • Perfekt til sanseleg.
  • Begyndervenlig.
  • Lavet i lækre materialer: (50% polyester, 50% spandex).