Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Strap-on Harness “The Regal Queen” Sølv

599,00 kr.

Tag parleg til nye højder med The Regal Queen Strap-on Harness fra CalExotics.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Førsteklasses nydelse med CalExotics Strap-on Harness “The Regal Queen” Sølv

Forkæl dig selv med overdådig nydelse og førsteklasses lege med The Regal Queen fra CalExotics. Dette Royal Harness luksuriøse harness er skabt til både ydeevne og komfort og vil helt sikkert tilfredsstille selv kongelige. Med sit korsetlignende blonde-design, bløde fløjlsagtige foring og justerbare spænde er dette et mesterværk inden for sexlegetøj til par.

The Regal Queen er mere end bare et harness; det er en invitation til at udforske dine dybeste fantasier og opleve ubeskrivelig intimitet med din partner. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i brugen af strap-on legetøj, vil dette produkt leve op til dine forventninger.

Den dristige åbning i skridtet appellerer selv til de mest dominerende, og de diskrete knapper er lavet til at rumme enhver størrelse af probe-ring. Designeren har brugt vegansk læder, korset-detaljer og en blød velourforing for at give dig ultimativ kontrol over komforten.

Med sit sølvfarvede design udstråler The Regal Queen elegance og raffinement, og det vil helt sikkert tilføre et strejf af luksus til dine intime stunder. Så træd ind i en verden af ekstravagant nydelse med dette fantastiske strap-on harness og lad The Regal Queen tage dig med på en rejse mod uendelig tilfredsstillelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og elegant udseende.
  • Justerbare spænder.
  • 3 ringe i forskellige størrelser, så I kan lege med jeres yndlingsdildo.
  • Vegansk læder.
  • Behagelig at have på.
  • Skøn og eksklusiv farve.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Sølv
God til: Par
Størrelse: Taljen kan justeres op til 162,50 cm
Materiale: Ftalatfri PVC og polyester

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme