CalExotics Ultimate Stud Penissleeve

119,00 kr.

Gør din erotiske aften endnu bedre med denne fantastiske penisforlænger fra CalExotics.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den ultimative penisforlænger – CalExotics Ultimate Stud Penis sleeve

Oplev en verden af selvforkælelse og fælles tilfredsstillelse med den imponerende Ultimate Stud Penis sleeve fra CalExotics. Mens det forseglede sleeve med rillet kammer pirrer hans sanser, vil den ekstra omkreds, den spændende studded tekstur og yderligere 5 cm i længden få din partner til at opleve rystende nydelse.

Den indbyggede penisring og det kraftige penis sleeve tilbyder ekstra støtte til erektionen og forlænger dermed udholdenheden, hvilket intensiverer og forlænger glæden for alle. Du kan derfor være helt sikker på, at vores yderst elastiske penisforlænger med penisring vil efterlade dig og din elsker længselsfulde efter mere, mere, mere.

CalExotics Ultimate Stud Penis sleeve er lavet af blødt og elastisk TPE-materialer, som er fri for duft og ftalater. Nyd nem rengøring med dette vedligeholdelsesfrie stimulator-sleeve; det er blot nødvendigt at skylle den med sæbe og varmt vand før og efter hver brug. Sørg for at anvende rigeligt smøremiddel for en komfortabel indsættelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Pirrende og transparent design.
  • Forlænger penis med 5 cm.
  • Tilbyder ekstra støtte til erektionen.
  • Lavet i TPE-materiale – fri for duft og ftalater.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Gør sex endnu sjovere for både dig og din partner.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Grå
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 16 cm
Indsættelig længde: 14,5 cm
Diameter: 4,5 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme