Celestial Classic Sort Buttplug Sæt

169,00 kr.

Gå all-in på anal træning med dette anal sæt med tre forskellige butt plugs fra Celestials by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et must-have sæt til anal leg – Celestial Classic Sort Buttplug Sæt med sort juvel

Er du interesseret i at eksperimentere med anal stimulation? Så har vi fundet det helt rigtige anal sæt til dig. Dette anal sæt fra Celestials by Private Play gør anal træning endnu sjovere, samtidig med at du får et sæt med æstetiske og praktiske butt plugs, der gør anal leg endnu bedre.

Med dette sæt får du tre anal plugs i small, medium og large. Den mindste plug har en længde på 7,2 cm og en diameter på 2,7. Den næste plug har en længde på 8 cm og en diameter på 3,5, og den største plug har en længde på 9,4 cm og en diameter på 4,4 cm.

Alle tre butt plugs er fremstillet i hudvenlig og blød silikone, der gør dem utrolig behagelig at have oppe. I bunden af hver plug finder du en smuk juvel, der tilføjer et frækt element til legen. Derudover har alle butt plugs også en brede base i bunden, der sikrer, at pluggen bliver på plads.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette anal sæt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele:

  • Smukt og simpelt design.
  • Perfekt til sensuel anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges af erfarne og begyndere.
  • Juvel i bunden – for et æstetisk element.
  • Bred base i bunden – gør legen mere sikker.
  • Fremstillet i blød og hudvenlig silikone.

Specifikationer

Mærke: Celestials
Farve: Pink
God til: Begge
Stimulering: Anal
Plug 1: 9,4 x 4,4 cm
Plug 2: 8 x 3,5 cm
Plug 3: 7,2 x 2,7 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme