Celestials James Masturbator

799,00 kr.

Her får du den ultimative masturabator med suge, støde, varme og vibration. Med denne masturbator er der meget kort vej til klimaks.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Innovativ stimulation til ham – Celestials James Vibrerende Masturbator

Ønsker du en intens og realistisk oplevelser, der efterligner de bedste blowjobs, du har oplevet? Så er Celestials James Vibrerende Masturbator det helt rigtige valg til dig. Denne avancerede masturbator er designet med de nyeste teknologier, så du får en autentisk fornemmelse.

Med 10 forskellige vibrationsfunktioner og 5 sugefunktioner kan du opleve masser af spændende leg. Du kan tilpasse intensiteten og hastigheden præcis efter dine ønsker. Celestials James har desuden også en sensuel varmefunktion på op til 40 grader, der gradvist opvarmes til kropstemperatur, hvilket gør oplevelsen endnu mere realistisk.

Glæd dig til at mærke masturbatorens indre, der har spændende riller, nobber og andre stimulerende elementer. Denne indre struktur er designet for at efterligne følelsen af intens stimulation, og den vil skabe bølger af nydelse, der kun kan sammenlignes med ægte intimitet. Vi lover at du penis vil blive svøbt ind i det blødeste sleeve.

Celestials James Vibrerende Masturbator er desuden også genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel, så du altid har dejlig nydelse til rådighed, når du har brug for det. Opladetiden er på ca. 3 timer og en brugstid på op til 1,5 time alt efter hvilke funktioner du anvender.

Efter brug er rengøring en leg takket være det aftagelige sleeve, der kan tages ud af hylsteret. Dette gør det nemt at opretholde den optimale hygiejne og sikrer, at din masturbator altid er klar til brug.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Tilslut de medfølgende høretelefoner og få dig en glædelig overraskelse…

Fantastiske Fordele: 

  • Innovativt og eksklusivt design.
  • 10 vibrationsfunktioner og 5 sugefunktioner.
  • Varmefunktioner – kan opvarmes til 40 grader.
  • Spændende struktur indeni – for intens nydelse.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 27 x 8 x 3,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme