Celestials Penisring Sæt

49,00 kr.

Skab den perfekte erektion med Celestials Penisring Sæt – Hold legen i gang i flere timer, nyd en kraftigere og hårdere erektion.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Celestials Penisring Sæt – intensivere dine orgasmer

Oplev øget nydelse og uovertruffen komfort med Celestials Penisring Sæt. Vores penisringe er designet til at stoppe blodet for at løbe tilbage fra penis, det resultere i en hårdere erektion og længere holdbarhed.

Dette sæt er designet til at forstærke intime øjeblikke og levere en uovertruffen oplevelse for dig og din partner. Med tre forskellige penisringe at vælge imellem, er Penisring Sættet skabt til at tilfredsstille dine personlige præferencer og give dig mulighed for at skræddersy din erotiske oplevelse.

Sættet inkluderer tre individuelle penisringe i varierende størrelser. Dette giver dig mulighed for at vælge den perfekte pasform, uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for brugen af penisringe.

Find den rette størrelse for dig, og oplev den ideelle stramhed og komfort. Du kan også kombinere de forskellige penisringe, placer en om penisroden og en anden omkring testiklerne for en ekstra intens orgasme.

Diameter penisring 1: 3,1 cm

Diameter penisring 2: 3,8 cm

Diameter penisring 3: 4,4 cm

Vores penisringe er fremstillet af silikone i høj kvalitet, der er glat og behagelig mod huden. Denne silikone er ikke kun særdeles hudvenlig, men den er også nem at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer langvarig brug og glæde.

Celestials Penisring Sæt er ideelt til mænd, der ønsker at forlænge intime øjeblikke og optimere deres ydeevne. De stramme og behagelige penisringe hjælper med at forhindre for tidlig udløsning og giver dig mulighed for at bevare en hårdere erektion, så du og din partner kan udforske intimiteten i længere tid.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Perfekt til ham, der gerne vil holde længere under samleje.
  • 3 penisringe i forskellige størrelser.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Diameter penisring 1: 3,1 cm
Diameter penisring 2: 3,8 cm
Diameter penisring 3: 4,4 cm
Vægt: 50 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Celestials Penisring Sæt

  1. henrik

    Vi prøvede at sætte flere på og det hjalp os meget. vi har aldrig prøvet det før men vi skrev en mail og spurgte om hjælp. fik fin hjælp og anbefalede det sæt.

Tilføj en anmeldelse af varen