Celestials Richard Sucking Masturbator

799,00 kr.

Oplev dejlige rotations- og stødfunktioner med Celestials Richard Sucking Masturbator.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sugende fornøjelser til ham – Celestials Richard Sucking Masturbator 

Hvis du er fan af stimulation, hvor penis bliver forkælet af rotations- og stødfunktioner, så har du klikket på det rigtige produkt. Celestials Richard Sucking Masturbator giver dig mulighed for at udforske 7 forskellige stødfunktioner og rotationsfunktioner, som gør enhver intim fornøjelse endnu bedre.

Indvendigt finder du et realistisk indre, der føles som at være sammen med den, du holder allermest af. Celestials Richard er udstyret med forskellige strukturer, der føles helt igennem fantastisk og gør din leg uforglemmelig.

Masturbatoren er naturligvis også genopladelig og kommer med et medfølgende USB-ladekabel. Den har en ladetid på 3,5 time og en brugstid på 2,5 time, så du kan opleve masser af dejlig nydelse. Denne masturbator er desuden også nem at betjene og rengøre, og så er den fremstillet af materialer af høj kvalitet, så du har glæde af denne fornøjelseskammerat i mange år.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Imponerer med 7 stød- og rotationsfunktioner.
  • Forskellige strukturer indeni.
  • Lavet i kvalitetsmaterialer.
  • Perfekt til solofornøjelser.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 27 x 8,8  cm
Størrelse indvendig: 11 x 6 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme