Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Celestials Shane Penisring Sort

59,00 kr.

Med Celestials Shane Penis- og testikelring får du en hårdere og længerevarende erektion, mens du giver hende ekstra klitoris stimulation.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Celestials Shane Penisring – forstærker din ydeevne, mens den stimulere hende

Celestials Shane Penisring er designet med fokus på komfort og ydeevne. Den kan let placeres rundt om både penis og testiklerne, hvilket giver dig en forlænget udholdenhed og en suveræn pasform. Dette resulterer i en mere tilfredsstillende oplevelse for både dig og din partner. Du kan selvfølgelig også vælge, at denne penisring kun skal stramme rundt om penis.

For at intensivere fornøjelsen for begge parter har Shane Penisringen en spændende nopret struktur øverst. Denne struktur tilfører ekstra stimulering og glæde, især når manden rammer klitoris under intime øjeblikke. Denne ring har potentialet til at løfte din intime oplevelse til nye højder.

Oplev intens nydelse med Celestials Shane Penisring. Denne penisring er skabt med omtanke for at levere en uovertruffen oplevelse, der vil forvandle dine intime øjeblikke. Lavet af hudvenlig og blød silikone, er Shane Penisringen en sand fornøjelse at bruge, og den forvandler din intime tid til en ekstraordinær rejse.

Celestials Shane Penisring er skabt til at følge med dig overalt. Dens vandtætte design giver dig mulighed for at udforske intime stunder under bruseren eller i badekarret, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at udforske dine fantasier.

Diameter: 3,6 og 4,2 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Strammer om penis og testikler – for ultimativ pasform.
  • Giver hårdere og længere erektion.
  • Spændende struktur øverst – klitorisstimulering til hende.
  • Giver manden længere udholdenhed under samleje.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Diameter: 3,6 og 4,2 cm
Vægt: 50 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Celestials Shane Penisring Sort

  1. Mina

    Jeg forventede ikk meget af den, men den overraskede mig positivt, hvis den havde indbygget vibrator ville den nok få flere stjern.

Tilføj en anmeldelse af varen