Celestials Tess Heating G-punkts Vibrator

349,00 kr.

Opdag den ultimative fornøjelse og tilfredsstillelse med Celestials Tess G-punkts Vibrator med varme funktion.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens og varmende stimulation: Celestials Tess G-punkts Vibrator Blå

Hvis du leder efter en g-punktsvibrator, der kan lidt mere end andre vibratorer, så er Celestials Tess Heating G-punkts Vibrator et godt bud på dit nye yndlingssexlegetøj. Vibratoren kommer i en fortryllende og smuk, blå farve, og så har den et klassisk og simpelt design, der gør den nem at bruge til dejlig g-punktsstimulation, men også til stimulation af klitoris eller andre erogene områder. Vibratoren kan naturligvis også bruges som dildo-vibrator. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde denne stilfulde fornøjelseskammerat!

Som en helt unik og spændende funktion, kan denne vibrator desuden også forkæle dit indre med sin dejlige varmefunktion. Varmen kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, hvilket kan føre til øget følsomhed. Det betyder naturligvis, at stimulationen vil føles langt mere intens og dermed få dig tættere på klimaks! Varmen kan også gøre, at dine muskler slapper af, og at stimulationen helt generelt kommer til at føles mere autentisk.

Celestials Tess G-punkts Vibrator er skabt med omtanke for din komfort og velvære. Fremstillet af flydende silikone, er dens overflade usædvanlig blød og behagelig mod din hud. Dette silikone-materiale er ikke blot sikkert og kropssikkert, det reagerer også smidigt på din krops naturlige varme, hvilket gør stimulationen endnu mere behagelig.

For at imødekomme dine unikke ønsker og behov er Celestials Tess udstyret med et udvalg af vibrationsfunktioner. Uanset om du foretrækker blide, pulserende vibrationer eller kraftigere intensitet, vil du finde en indstilling, der passer til dig. Dette gør din intime tid til en skræddersyet oplevelse, der opfylder dine inderste ønsker.

Glem alt om besværet med udskiftning af batterier. Celestials Tess G-punkts Vibrator er genopladelig, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk. Med en lynhurtig ladetid på kun 1 time er du aldrig langt fra en vidunderlig stund med fornøjelse. Denne vibrator er din pålidelige ledsager, klar til at give dig øjeblikkelig tilfredsstillelse, når du har brug for det.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Med varme funktion.
  • Perfekt til stimulation af g-punktet.
  • Kommer i en flot, blå farve.
  • Lavet i hudvenligt og blødt materiale
  • Hurtig og praktisk ladetid på kun 1 time.
  • Forskellige vibrationsfunktioner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 20 x 3,6 x 3,5 cm
Vægt: 149 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme