Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Celestials Twisty Glas Dildo med Håndtag

199,20 kr.

Opdag dejlig stimulation til g- eller p-punktet med Celestials Twisty Glas Dildo med Håndtag.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En praktisk og æstetisk elsker – Celestials Twisty Glas Dildo med Håndtag

Hvis du kan lide praktisk legetøj, der ikke går på kompromis med udseendet, er Celestials Twisty Glas Dildo med Håndtag det helt rigtige valg til dig. Denne smukke glas dildo er perfekt til solo- og parfornøjelse.

Denne dildo har en let kurvet form med rillede linjer langs skaftet, der giver en dejlig stimulation af enten g- eller p-punktet. Det praktiske håndtag i bunden sikrer, at du nemt kan holde om dildoen under penetration.

Da denne dildo er lavet i glas, kan du også eksperimentere med frække temperaturlege. Prøv for eksempel at lægge den i koldt vand for en kølende fornemmelse, eller læg den i varmt vand for modsatte effekt. Perfekt til dig, der elsker pirrende sanseindtryk.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

Længde: 23 cm / Indsættelig længde 13 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og æstetisk design.
  • Rillede linjer langs skaftet.
  • Markeret penishoved – for en autentisk stimulation.
  • Håndtag i bunden – gør legen mere praktisk.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Perfekt til dig, der elsker temperaturlege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme