Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Cloneboy Tulip Lav Selv Silikone Dildo Pink

207,20 kr.

Giv din partner den bedste gave med en afstøbning af din penis! Prøv Cloneboy Tulip Lav Selv silikone Dildo Pink i dag og se frem til masser af sjov og fræk leg i soveværelset.

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skab Intim Magi med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo!

Skab dine egne intime øjeblikke med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo! Dette unikke sæt giver dig mulighed for at skabe en personlig silikone dildo, der er skræddersyet til dine ønsker. Alt hvad du behøver er inkluderet i sættet, hvilket gør det til den perfekte gave til dig selv eller en elsket.

Med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo kan du lave din helt egen, unikke silikone dildo. Hver detalje af denne personlige gave afspejler den ægte artikel, hvilket gør den til den eneste i verden af sin slags. Giv din intime leg en personlig touch med denne DIY silikone dildo!

Sættet indeholder alt, hvad du behøver for at skabe din personlige dildooplevelse. Du finder en form (pakningen fungerer som form), en penisrem, en ærme, en flaske med hærdeagent, 3D-gel til at skabe en præcis kopi, silikonerubber, et par plastikhandsker, en træspatel og detaljerede instruktioner på dansk, hollandsk, fransk og engelsk.

Dette Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo-sæt gør ikke kun det muligt at skabe en unik dildo, men det gør også en fantastisk gave. Overrask din partner eller dig selv med denne personlige gave, der udtrykker intimitet og omtanke.

Bemærk, at denne lav selv dildo passer til en erigeret penis på op til 20 cm og en diameter op til 4 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Lav din helt egen personlige dildo.
  • Supernem at bruge.
  • Indeholder alt det, du skal bruge.
  • Perfekt som del af fræk parleg.
  • Kommer i en superfræk pink farve.

Information

Mærke: Cloneboy
Farve: Lys hud
God til: Mænd
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme