Crazy Bull Veronica Masturbator

699,00 kr.

Dejlig masturbator med vibrationer fra Crazy Bull.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse til ham 

Synes du, at dine intime solo fornøjelser er blevet lidt for kedelige? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Veronica fra Crazy Bull er en fantastisk masturbator/sexdukke, der nok skal gøre dine erotiske øjeblikke sjovere!

Masturbatoren er lavet i et realistisk og hudlignende materiale, der gør, at din stimulering kommer til at føles langt mere som den “ægte vare”. Desuden kommer den også med multi-speed vibrationer, der nemt kan kontrolleres med den medfølgende fjernbetjening.

Du vælger helt selv, om du vil nyde dukkens vagina eller anus. Begge huller gør det muligt for dig at drømme dig langt væk i erotiske fantasier med din drømmekvinde. Det bliver så frækt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at masturbatoren kræver 3x AAA-batterier (sælges separat).

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk design.
  • Vælg mellem 2 huller.
  • Stimulerende vibrationer.
  • Lavet i hudlignende materiale.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Crazy Bull
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 20 x 17,5 x 11 cm
Vægt: 1600 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 3x AAA-batterier (sælges separat)
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crazy Bull Veronica Masturbator”