Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Doc Johnson OptiMALE Stroker Studs

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 179,00 kr..

Superfræk og dejlig masturbator til ham fra Doc Johnson. Med 2 vidunderlige funktioner, der sikrer masser af skøn nydelse!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt legetøj til ham! 

OptiMALE Stroker Rollerball er en superfræk masturbator til ham, der har stimulerende messageperler for en fantastisk naturtro følelse. Du vælger selv, hvordan du vil behage din penis, da denne masturbator har 2 forskellige fornemmelser. Nyd en enten silkeblød side eller en intenst struktureret side.

Denne masturbator er ufattelig nem at vende på vrangen, hvilket betyder, at den også er supernem at rengøre efter brug. Masturbatoren ligger også behageligt i din hånd og sørger for, at du får en skøn og pragtfuld nydelse.

OptiMALE er fremstilet i et ftalatfrit og kropssikkert materiale, så du er garanteret den mest behagelige oplevelse. Denne masturbator kommer også med en slank, sort boks, som gør dine rejser nemmere og mere praktisk.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Kan nydes på 2 måder.
 • Vælg mellem silkeblød eller struktureret side.
 • Nem at vende på vrangen.
 • Supernem at rengøre.
 • Ligger behageligt i hånden.
 • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
 • Kommer med en sort, slank boks.

Information

 • Mærke: Doc Johnson
 • Farve: Transparent
 • Længde: 12,7 cm
 • Diameter: 5,58 cm
 • Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doc Johnson OptiMALE Stroker Studs”