Durex Pleasure Penisring

89,00 kr.

Superfleksibel, transparent penisring fra Durex. For dejlig hård og lang erektion. Perfekt til begynderen.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En lækker oplevelse for ham!

For længere, intensiv lyst! Denne dejlig bløde penisring er en fornøjelse af have på. Lavet i silkeblød silikone, så du nærmest ikke mærker, du har den på. Giver dig en længere og hårdere erektion samt kraftigere orgasmer. Lavet i superfleksibelt materiale, hvilket gør den passer til de fleste.

Vi anbefaler ikke at have penisring på i længere end 30 minutter ad gangen.

Information:

  • Transparent penisring af silikone med fleksibel diameter.
  • Materiale: Silikone.
  • Diameter: 4,2 cm.
  • Højde: 1,3 cm.
  • Ringtykkelse ca. 1,2 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremstillet i silkeblødt silikone.
  • Behagelig at have på.
  • Længere og hårdere erektioner.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme