Emerald Love Luxurious G-Punkt Vibrator

399,00 kr.

Luksuriøs g-punktsvibrator fra Emerald Love til skøn stimulering.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elegant design til skøn stimulering!

Vil du gerne stimulere dit g-punkt? Så bør du prøve Luxurious G-Punkt Vibrator fra Emerald Love. Denne g-punkts vibrator er fabelagtig til stimulering af kvindens g-punkt, men kan også stimulere mandens p-punkt.

Luxurious G-Punkt Vibrator indføres i kvindens vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Med denne vibrator er du sikret skøn stimulering, og så er den utrolig praktisk og brugervenlig med sit buede design og dets bevægende massagehoved for målrettet stimulering.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsfunktioner, som du nemt kan styre på en knap, der sidder på håndtaget. Du kan også nyde denne grønne skønhed i badekarret eller under bruseren, da den er vandtæt.

Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 120-180 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og luksuriøst design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt.
  • Kan stimulere mandens p-punkt.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Fleksibelt massagehoved til målrettet stimulering.
  • Enkel og simpel betjening – enormt begyndervenlig.
  • Lavet med behagelige og bløde materialer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 19,5 cm
Indsættelig længde: 10 cm
Diameter: 2,1 – 3,6 cm
Vægt: 122 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme