Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Emerald Love Luxurious Vibro Penisring

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

Luksuriøs og vidunderlig penisring til fræk leg. Forsinker mandlig ejakulation, så I kan nyde hinanden længere!

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte legetøj til par

Med Emerald Love Luxurious Vibro Penisring er der ingen grund til at gå ned på hverken kvalitet eller design. Den let strækbare ring kan effektivt forsinke mandlig ejakulation og øge din seksuelle ydeevne – for en mere intens og frem for alt længere sexoplevelse.

Luxurious Vibro Penisring kommer med 10 forskellige vibrationsfunktioner samt et luksuriøst design med sin smaragdgrønne farve. Du styrer vibrationerne med et tryk på en knap, der sidder direkte på legetøjet.

Ved hjælp af noget vandbaseret glidecreme, skal du blot skubbe den vibrerende penisring over din halvoprejste penis og placere den fast på skaftet. Den diamantformede stimulator skal pege opad for at forkæle klitoris. Med stimulatoren nedad får dine testikler en ekstra massage. Ringen omgiver din penis komfortabelt, så den resulterende blodbelastning kan hjælpe dig med at opnå den ønskede fantastiske erektion på ingen tid.

Du og din partner kan nemt tage denne penisring med rundt omkring – om det så er på ferien eller i badet, så styrer I det selv. Nyd penisringen under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Denne penisring er også genopladelig, så I altid har lækker og dejlig stimulation til rådighed. Der medfølger naturligvis også USB-ladekabel. Penisringen har en ladetid på 120-180 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og elegant design.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • Kan stimulere klitoris eller testikler.
  • Forsinker ejakulation.
  • Øger seksuel ydeevne.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Mand eller begge
Stimulering: Penis, testikler og/eller klitoris
Længde: 6,5 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 31 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme