You2Toys European Lover Realistisk Sort Dildo med Sugekop 23 cm

199,00 kr.

Superdejlig og realistisk dildo til dig, der gerne vil have en naturtro dildo til at tilfredsstille dine lyster.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til skønne øjeblikke

Står du og mangler en skøn dildo til intime stunder i soveværelset? Så er denne dildo det helt rigtige valg til dig. Du får her en fleksibel dildo i et naturtro udseende med en pragtfuld glans og markante åre, som tilføjer en intens stimuleringsglæde til dig!

Denne dildo kan nydes både vaginalt og analt, og kan derfor både bruges af mænd og kvinder. En dildo er perfekt til dine intime solostunder, men også til at pifte jeres sexliv op. European Lover er også fantastisk, da den har en sugekop i bunden, der gør, at du også kan nyde den uden at skulle bruge hænderne. Du kommer til at elske at have denne dildo i din kollektion.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Realistiske detaljer.
 • Sugekop – for en håndfri oplevelse.
 • Fleksibel.
 • Kan nydes både vaginalt og analt.
 • Kan nydes af både mænd og kvinder.
 • Fremstillet i PVC.

Information

 • Mærke: You2Toys
 • Farve: Mørk Hud
 • Total Længde: 23 cm
 • Diameter: 4-4,5 cm
 • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af You2Toys European Lover Realistisk Sort Dildo med Sugekop 23 cm

 1. Jane

  Skøn bøjelig Dildo. Flot og fræk.

Tilføj en anmeldelse af varen