Fantasy C-Ringz Mr. Big Penisring & Ball Stretcher

189,00 kr.

Fantasy C-Ringz Mr. Big Penisring med Ball Stretcher. Fløjlsagtig sart penisring med integreret testikel-stretcher.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantasy C-Ringz Mr. Big Penisring med Ball Stretcher. Fløjlsagtig sart penisring med integreret testikel-stretcher.

Med denne specielle penisring forstærkes erektionen og testiklerne presses sensuel ned. Dejlig elastisk og nemt at tage på. Behagelig elastisk og let at trække over. Strækker følsomt testiklerne og sikrer en langvarig erektion.

Så skal du have en nydelse hvor du får støtte til din penis og testikler, så er det præcis dette fine stykke legetøj du har brug for. Du får en længere og kraftig erektion til stor glæde for dig og din partner.

Se også vores udvalg af glidecreme og renseprodukter.

Specifikationer

Mærke: Fantasy
Farve: Sort
God til: Mand
Testikelring: 3 cm
Penisring: 3,4 cm
Materiale: Silikone
Vandtæt: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy C-Ringz Mr. Big Penisring & Ball Stretcher”