Bestil nu og modtag i morgen

Fantasy For Her Opladelig Mini Vibrator Fjernbetjent

345,00 kr.

Lækker lille bullet vibrator med fjernbetjening, til hede intime timer.

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator Fjernbetjent med sin ekstra glatte form og lille størrelse.

Den går bestemt ikke af vejen for at sende dig ind i en dejlig varm lidenskabelig orgasme. Den fantastiske bullet vibrator glider let og meget elegant over og omkring særlige følsomme områder på kroppen.

Brug den solo eller brug den sammen med din partner, når der skal lidt ekstra på sexprogrammet. Du kan eventuelt lade din partner styrer fjernbetjeningen, så bliver der helt sikkert hedt i soveværelset.

 

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme