Fantasy For Her Thrusting Rabbitvibrator m/varmeeffekt Lilla

699,00 kr.

Lækker rabbit vibrator med opvarmningsfunktion fra Fantasy For Her.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrator til vidunderlige øjeblikke

Vil du gerne forkæle dig selv med en vibrator, der kan tage din nydelse til nye højder? Så bør du prøve denne lækre rabbit vibrator fra Fantasy For Her. Når du først har tændt for denne fornøjelseskammerat, bliver det svært at slukke den igen.

Vibratoren forkæler dig med 7 forskellige vibrationsmodi i klitorisstimulatoren og 2 spændende skubbende-modi. Vibratoren har desuden også strukturerede riller under den buede g-punktsspids, som giver dig yderligere stimulering.

Hvis du stadig hungrer efter mere, kan du tænde for opvarmningsfunktionen, der sidder i toppen af kaninen og straks vil du opleve varmende øjeblikke af glæde. Varmefunktion gør også, at din stimulering kommer til at føles mere realistisk og dermed også meget bedre! Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og lækkert design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • 7 forskellige vibrationsmodi + 2 skubbende funktioner.
  • Strukturerede riller – for yderligere stimulering.
  • Opvarmningsfunktion.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Samlet længde: 24 cm
Indsættelig længde: 11,7 cm
Diameter: 3,4 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme