Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Heavy Duty Position Master

349,00 kr.

Til spændende sex uden nogen anstrengelser.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Heavy Duty Position Master giver en ekstra spændende begrænsning i soveværelset.

Her kan dominans blive en stor del jeres sexliv. Giv eventuelt din partner kontrol over dig eller måske omvendt.

Dette lækre bondage sæt sørger for at den underdanige ikke kan bevæge sig og fastholder dem også i ønskede position. Her er til mange timers fræk leg.

Hvis det er nyt for jer med denne type legetøj, så vil i blive glædelig overrasket over hvor sensuelt, frækt og meget tilfredstillende det er at begrænse sin partner.

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy series
  • Farve: Sort
  • Størrelse:
  • Materiale: Polyamid, metal, plastik

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme