Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Oppustelig Sexmaskine pude

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 439,00 kr..

Tag en tur på denne oppustelige sexmøbel / sexmaskine og opnå guddommelig og overdådig stimulation som aldrig før. Tag den med dig overalt og brug den til fræk solo leg eller med din partner.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nyd utrolig tilfredsstillelse og overdådige orgasmer, du aldrig troede var mulige! Med Fetish Fantasy Series Oppustelig Sexmaskine. Giver liv mellem dine ben og du kan få den rigtige vinkel hver gang og gøre det hele med større lethed! Denne praktiske og oppustelige vinylpositionspude, er foret med plysflocking og har en fast vibrerende dildo monteret på toppen. Med EZ-Grip-positionshåndtag, der er strategisk placeret rundt om puden, kan du ride sexsadlen og holde fast og nyde en vild tur, du styrer!

Kom på toppen! Vælg et af de mange vibrations- og hastighedsniveauer og lad de kraftige vibrationer forføre dig! Den faste PVC-dildo er ftalatfri, kropssikker, drevet af en stille vibrerende motor og skulptureret til ophidselse. Prøv det alene eller sammen med en partner, og du vil opdage en række anvendelser for at opnå dybere penetration og længere frække sessioner.

Det er ikke kun en solo sexmaskine – det fungerer også som en positionspude til brug med en partner! Bøj din partner over puden eller læg den under lårene for at støtte dem. Mulighederne er uendelige! I modsætning til store, tunge og dyre sexmøbler, pustes den utrolige Luv Log på få minutter op til fuld størrelse og kan let gemmes væk til opbevaring, når du er færdig.

Tag den med dig, når du rejser, og nyd en fræk stund, når du er på farten. Den flockede vinyl rengøres let efter sjov med en klud og varmt vand, og PVC-dildoen kan desinficeres med sexlegetøjsrens fra Private Play.

Inkluderer:

  • Oppustelig vinylpositionspude fast phthalatfri vibrerende dildo EZ-grebspositionshåndtag
  • Holder op til 136 kg
  • Længde: 83,8 cm Bredde / højde: 2,5 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fetish Fantasy Oppustelig Sexmaskine pude

  1. Joanna

    Oppustelig Sexmaskine pude!! Et mirakel!

Tilføj en anmeldelse af varen