🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Series Portable sex maskine

1.999,00 kr.

Fræk sexmaskine, der kan benyttes af både ham og hende!

Kun 2 tilbage på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Maskinen, der gør arbejdet for dig!

Denne sexmaskine er ideel til dig, som ønsker intens og stimulerende nydelse uden indsats.

Maskinen kommer med 2 udskiftelige dildoer samt en dildovibrator. Tilslut maskinen stikkontakten og nyd de pirrende bevægelser, som får dig tættere på klimaks!

Maskinen har stropper – en på hver side, så du kan nyde den håndfrit. Derudover kan du sætte maskinen fast på glatte og jævne overflader ved hjælp af de fire sugekopper, som sidder under bunden.

Sexmaskinen fungerer på 100–240V, og ved at vælge forskellige tandvarianter på den universelle adapter, vil din bærbare sexmaskine let tilpasse sig ethvert lands spændingskrav. Du kan diskret tage maskinen med dig overalt i fuld tillid uden at bekymre dig om strømkompatibilitet eller bærbarhed. Den glatte, rytmiske stødning af den kraftige stempeldrevne aksel er programmeret til at ramme det rigtige sted hver gang!

Tilslut det blot (med eller uden den medfølgende adapter), spænd dine fødder ind, vælg en hastighed på stemningsknappen og nyd den mest realistiske sexmaskine, der nogensinde er oprettet!

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege, så er det en god idé at skylle produktet med sæbe, lunkent vand og eventuelt et rengøringsprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Dildovibrator på 18,2 cm og 3,8 cm i ø.
  • Lilla dildo med krum spids – perfekt til stimulering af g-punktet. 17,5 cm og 4,2 cm i ø.
  • Hudfarvet dildo med naturtro udformning. 18 cm og 4,2 cm i ø.
  • Kan benyttes håndfrit.
  • Brug alene eller sammen med en partner!