🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Sex-stol

649,00 kr.

Sexstol der muliggør nye og spændende stillinger for ekstra dyb penetration. Oplev hvordan udfordrende stillinger pludselig bliver mere lige til.

Med denne stol, vil du føle dig mere vild og erfaren end nogensinde før!

Kun 1 tilbage på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fjern belastningen fra vægten af dine ben og nyd vægtløs og elegant sex. Spring let op og ned på din partner og prøv nye positioner og bevægelser, du aldrig troede var mulige! Fetish Fantasy Sex-skammel er designet til at kunne klare lidt af hvert, selv de helt vilde omgange.

Sexstolen kan klare op til 135 kg. belastning og er konstrueret med en kraftig stålrørsramme, som du kan tage fra hinanden for nem opbevaring. Sædet er fleksibelt, let at rengøre og lavet af TPU med høj styrke.

Åbningen i sædets centrum giver dig mulighed for at komme tættere og gå dybere end nogensinde før for maksimal gennemtrængning og maksimal fornøjelse!

Bedst af alt er det diskret nok til at passere som en normal stol eller skammel i dit soveværelse. Vær kreativ, udforsk nye teknikker og gør det hele lettere!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme