Fifty Shades Freed All Sensation Guld Bryst og Klitoris Klemmer

209,00 kr.

Prøv bryst- og klitorisklemmer fra Fifty Shades of Grey for en mere pirrende og ophidsende leg.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens og pirrende sanseleg!

Er du klar til en fantastisk sanseleg? Disse bryst- og klitorisklemmer fra Fifty Shades of Grey er perfekte til dig, som gerne vil nyde smerte på den gode måde. Perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med kinky leg.

De justerbare klitoris- og brystklemmer omfavner dine mest følsomme dele. Klemmerne kan du stramme eller løsne alt efter, hvor intenst du synes, det skal være. Brystvorter er et af de mest sensitive områder på en kvindes krop, og det kan derfor være enormt pirrende at lege med brystklemmer.

Klemmerne er udsmykket med fire metalkugler, som både pryder og giver ekstra pirring, når du bevæger dig. Træk metalskiven på klemmens ben helt tilbage mod udsmykningen, og så kan åbne klemmen. Du sætter derefter klemmen om brystvorterne og trækker metalskiven tilbage efter dit behov.

Brug bryst- og klitorisklemmerne alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og elegant design.
  • Justerbare – så du kan få din ønskede fornemmelse.
  • Smukke udsmykninger, som også virker pirrende.
  • Perfekt til dig, der elsker kinky lege.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Rosaguld
God til: Kvinde
Længde: 70 cm
Brystklemmer: 6 cm
Klitorisklemme: 7,5 cm
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme