Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Trusse Vibrator

599,00 kr.

Gør jer klar til hede solo- og/eller parlege med Fifty Shades of Grey Relentless Fjernbetjent Trusse Vibrator. Vibratoren er både fjernbetjent, genopladelig og vandtæt for endnu flere legemuligheder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den søde forkælelse til hende! 

Elsker du dejlig stimulation, og må det gerne blive lidt uartigt? Så bør du prøve Relentless Vibrations Fjernbetjent Trusse Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne vibrator passer perfekt i din trusse, og kan give dig fantastisk nydelse – uanset hvor du er.

Brug vibratoren derhjemme under dynen, når du gerne vil forkæle klitoris, eller læg den ned i trussen og styr vibrationerne fr den trådløse fjernbetjening. Du kan også overlade kontrollen til din partner og give ham fjernbetjeningen. Perfekt til en fræk date aften!

Glæd dig til at mærke 10 lydløse og vidunderlige vibrationer. Hver af de 10 vibrationer har 6 intensiteter, så du har god mulighed for at finde den vibration, der forkæler dig allermest. Derudover er vibratoren vandtæt, så du kan tage den med dig under bruseren eller i badekarret.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 lydløse vibrationstilstande med 6 intensiteter.
  • Passer til næsten alle trusser.
  • Stimulerer klitoris.
  • Kan styres via trådløs fjernbetjening.
  • Perfekt til en fræk date aften.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9,3 cm
Bredde: 4,1 cm
Vægt: 124 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme