ToyJoy Divine Trusse Vibrator Rød

319,00 kr.

Trussevibrator med g-streng fra ToyJoy. Perfekt til fræk parleg med din udkårne!

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Skøn nydelse til hende

Divine trussevibrator er en revolutionerende vibrator designet til at give dig en ekstraordinær og diskret nydelse. Denne vibrator er specielt designet til at passe perfekt til dine trusser, så du kan bære den komfortabelt og diskret hele dagen.

Med sin kraftfulde motor og forskellige vibrationsindstillinger, kan du justere intensiteten og finde den perfekte stimulation for dig. Du kan også betjene vibratoren trådløst med fjernbetjeningen, som følger med produktet. Dette gør det nemt at tænde og slukke for vibratoren, skifte indstillinger og justere intensiteten, når du har brug for det.

Når du køber denne trussevibrator, får du også en flot, rød g-streng med, der matcher den røde trussevibrator. Perfekt til din næste date med din partner.

Divine trussevibrator er det perfekte produkt til dig, der ønsker en diskret og kraftfuld vibrator til daglig brug. Det er også en fantastisk gave til en særlig person i dit liv. Køb den i dag og oplev en helt ny dimension af nydelse!

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og fræk trussevibrator.
  • Inkluderer matchende rød g-streng.
  • 7 vibrationsfunktioner og 3 hastigheder.
  • Lavet i kropssikkert og blød silikone.
  • Perfekt til diskret parleg.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Vibrator: 100% silikone
Trusse: 80% nylon og 20% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme