Romp Riot Mini Vibrator Orange

199,00 kr.

Fantastisk minivibrator med 10 vibrationstilstande fra Romp. Perfekt til hende, der gerne vil have skønne vibrationer på farten!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En handy elsker til hende

Leder du efter en vibrator, der ikke er overvældende i sin størrelse, men stadig er i stand til at stimulere dine lystpunkter på en intens måde? Så bør du prøve Riot fra Romp.

Denne minivibrator er perfekt til varieret sjov enten alene eller sammen med din partner. Den kompakte og lille størrelse gør, at den passer perfekt i hånd- eller rejsetasken. Riot er derfor altid klar til at give dig masser af skøn stimulation.

Vibratoren har 10 kraftfulde vibrationstilstande, som du nemt kan styre med et tryk på en knap. Riot er desuden lavet i hudvenlig og behagelig silikone, der føles utrolig dejlig mod huden og gør din stimulering endnu bedre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Charmerende og praktisk design.
  • Forkæler dine lystpunkter med dejlige vibrationer.
  • 10 forskellige vibrationstilstande.
  • Perfekt til solo- og parsjov.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Romp
Farve: Orange
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Samlet længde: 7 cm
Diameter: 2 cm
Vægt: 24 gram
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme