Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Vibrator

349,00 kr.

Fantastisk g-punkts vibrator til hende fra Fifty Shades of Grey.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fornøjelse til hende

Elsker du at stimulere dit g-punkt? Så bør du prøve Sensation G-Punkts Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne g-punkts vibrator er altid klar til at forkæle dig og give dig intense orgasmer.

Sensation G-Punkts Vibrator er lavet i fløjlsblødt silikone, der føles fantastisk mod huden og gør vibratoren til en fornøjelse at lege med i flere timer. Vibratoren har en lille og elastisk sløjfe, som gør det muligt at sætte den rundt om fingeren for en mere præcis stimulering.

Du kan bruge denne vibrator alene for sublime solo-stunder, eller du kan bruge den sammen med din partner som frækt forspil eller som en ekstra hjælpende hånd under samleje. Vibratoren er formet således, at den rammer kvindens g-punkt, men kan naturligvis også bruges til stimulation af mandens p-punkt. Derfor kan dette legetøj bruges og nydes af både mænd og kvinder.

Glæd dig til at opleve vibratorens 20 forskellige vibrationsmønstre, som sikrer alsidig stimulation fra blid til intens. Du kan også tage denne vibrator med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Sensation G-Punkts Vibrator har også en rejselås, som gør det muligt for dig at tage skøn fornøjelse med på dine rejser.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Fingersløjfe – for præcis stimulering.
  • 20 forskellige vibrationsmønstre.
  • Stimulation af g- og p-punkt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Ink. opbevaringspose.
  • Rejselås.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G- eller p-punkt
Længde: 10 cm
Diameter: 2,6 cm
Fingersløjfe diameter: 1,8 cm
Vægt: 58 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme