Fleshlight Girls Autumn Falls Cream Peaches

549,00 kr.

Dejlig Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien, der er formet efter Autumn Falls’ anus. Perfekt til dig, der gerne vil have dejlige onani-oplevelser, der kan gøres om og om igen.

Kun 7 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejligt sexlegetøj til ham 

Denne Fleshlight er et fantastisk sexlegetøj til mænd, der ønsker en realistisk og intens onanioplevelse Produktet er designet til at efterligne fornemmelsen af et ægte anus og er en del af den vidunderlige Fleshlight Girls-serie, så du kan drømme dig væk i hed leg med din yndlingspornoskuespillerinde.

Denne Fleshlight er lavet af materialer af høj kvalitet, så den føles utrolig blød og behagelig – ligesom ægte hud. Indvendigt er der en række forskellige teksturer og kamre, der er specielt designet til at stimulere og massere penis på en måde, der føles utroligt realistisk.

Indeni finder du også et intens vakuum-tryk, der tilføjer en ekstra dimension af nydelse. Du kan selv bestemme, hvor intens din stimulation skal være ved at justere på låget af din Fleshlight. Denne Fleshlight er desuden fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og giver en realistisk følelse til din stimulation.

Med Autumn Falls Cream kan du tage kontrol over din egen seksuelle nydelse og udforske dine fantasier i fuld fortrolighed. Produktet er supernemt at bruge og rengøre og passer helt perfekt til enhver penisstørrelse.

Husk at vaske din Fleshlight Girls Kissa Sins efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Autumn Falls’ anus.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med prikker og riller.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Autumn Falls
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme