Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Quickshot Vantage Value Pack

349,00 kr.

Skønt 3-delt sæt med Quickshot Vantage, Fleshlube og Fleshwash fra Fleshlight. Perfekt til ham, der gerne vil have dejlige solo-stunder.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det ultimative sæt til ham!

Forkæl dig selv med Quickshot Vantage Value Pack fra Fleshlight. Med dette sæt får du nemlig alt det, du skal bruge for fræk og intim solo-leg. Du kan naturligvis også invitere din partner med i legen og bruge sættet som del af frækt forspil.

Med dette sæt får du den populære Quickshot Vantage, som give en hel speciel følelse til dit håndjob. Denne Fleshlight er lavet i et blødt materiale, der omfavner din penis med en pirrende struktur. Desuden tilpasser den sig også din kropsvarme, hvilket gør stimulationen endnu mere realistisk. Masturbatoren har hul i begge ender, så den passer alle størrelser og kan ramme det punkt, der tilfredsstiller dig mest.

Du får også en Fleshlube, som er en luksuriøs og vandbaseret glidecreme, der gør, at din stimulation bliver mere glidende og behagelig. Efter brug skal du blot rengøre din Fleshlight med den medfølgende Fleshwash, så dit produkt forholder sig rent og i en hygiejnisk tilstand.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt 3-delt sæt med alt det, du skal bruge.
  • Inkluderer Quickshot Vantage, Fleshlube og Fleshwash.
  • Stimulerende masturbator med pirrende struktur.
  • Masturbator i behageligt og blødt materiale.
  • Perfekt til intim solo-leg.

Information

Mærke: Fleshlight
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde med hylster: 11 cm
Længde uden hylster: 8,5 cm
Ydre diameter: 5 cm
Indre diameter: 2 cm (strækbar)
Vandtæt: Ja
Materiale: SuperSkin (TPR & TPE) og ABS-plast

Ingredienser

FleshLube Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Hydroxyethylcellulose, Capryllyl Glycol, Phenylpropanol, Butylene Glycol, Tromethamine, Lonicera Japonica Extract
FleshWash Aqua, Chlorhexidine Digluconate, Propylene Glycol, Cocamidopprylamine Oxide (<5%), Citric Acid, CI 19140 (Food Yellow 4), CI 42051 (Food Blue 5:2)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme