Fröhle Vaginapumpe

269,00 kr.

Mærk øget sensitivitet i og omkring vagina med Fröhle Vaginapumpe.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev pirrende stimulation med Fröhle Vaginapumpe

Fröhle Vaginapumpe er det oplagte valg til dig, der ønsker at øge sensitiviteten og følsomheden i og omkring vagina. Med en gennemsigtig, fast sugekop og det passende vedhæftede ærme, kombineret med en praktisk slange og ventil, er denne vaginapumpe skabt til at stimulere blodcirkulationen i det intime område.

Når du trykker på pumpen, vil du straks mærke det stimulerende vakuum, der får blodet til at strømme til din vagina. Og når du fjerner pumpen, vil du føle en utrolig følsomhed i og omkring dit intime område. Dette forstærker fornøjelsen ved enhver interaktion med din partner eller ved selvforkælelse. Desuden giver pumpen også et frækt og kækt udtryk til din vagina.

Med en længde på 12 cm, en bredde på 7,5 cm og en dybde på 8,5 cm, er den nem at bruge og kan endda hjælpe med intime problemer forbundet med overgangsalderen.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Større labia og klitoris – for øget sensitivitet.
  • Perfekt til intens leg i soveværelset.
  • Let at bruge.
  • Nem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fröhle
Farve: Gennemsigtig
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Størrelse: Længde: 12 cm
Bredde: 7,5 cm
Dybde: 8,5 cm
Materiale: PC og PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme