Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

GoGasm Fjernbetjent Trusse Vibrator Sort

499,00 kr.

En superdejlig trussevibrator til hende fra GoGasm. Perfekt til dig, der gerne vil have, det bliver ekstra frækt, når du skal på date!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til din næste date

Vil du gerne krydre stemningen, næste gang du skal på date? Så bør du prøve denne dejlige trussevibrator fra GoGasm. Trussevibratoren stimulerer klitoris og vulva på en målrettet og intens måde, der gør dine intime stunder endnu bedre. Det har aldrig været sjovere at holde på en hemmelighed.

Vibratoren kommer med 10 vibrationsmodi, som du bekvemt kan styre med den trådløse fjernbetjening. Det betyder, at du enten kan styre din nydelse, eller du kan overlade kontrollen til din partner. Vibratoren har lydsvage vibrationer, der er kraftige nok til at forkæle dig hvor og når som helst uden nogen fatter mistanke!

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vibratoren er nemlig vandtæt. Den er desuden også fremstillet i højkvalitets silikone, hvilket betyder, at vibratoren føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og enkelt design.
  • Magnetiske vinger – for skridsikker fastgørelse.
  • Stimulerer klitoris og vulva.
  • 10 vibrationsmodi.
  • Kan styres med trådløs fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: GoGasm
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Samlet længde: 10,2 cm
Bredde: 37 cm
Vægt: 56 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger) og (CR2032) til fjernbetjening
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme