Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Black Velvets Heavy Beads Buttplug

149,00 kr.

En kvalitets-anal plug på 145 gram – en af de tungere af salgsen. Særligt god til analudvidelse.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For stimulerende oplevelser

Leder du efter et legetøj til at udforske anale lege? Denne anal plug fra Black Velvets er perfekt til leg med anal udvidelse. Denne kugleplug har en bred, sikker ankerfod, som gør din leg mere sikker.

Denne buttplug kan bruges af både mænd og kvinder, og er derfor det perfekte sexlegetøj at introducere til jeres intime leg i soveværelset. Den er fremstillet i silikone med PU-overflade, som giver et soft touch og en behagelig fornemmelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Behageligt materiale.
  • Perfekt til anale lege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Stimulerende vægt.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 13,3 cm
Diameter: 1,7-3,2 cm
Vægt: 145 gram
Materiale: Silikone med PU-overflade