Hidden Desire Snug Double Fucker Pussy/Ass

179,00 kr.

Gå all-in på din nydelse med denne alsidige masturbator fra Hidden Desire, der gør det muligt at nyde både vaginal og anal sex!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dobbelt sjov i ét produkt – Hidden Desire Snug Double Fucker Pussy/Ass

Med Hidden Desire Snug Double Fucker Pussy/Ass behøver du ikke at vælge mellem vaginal eller anal sex – du får begge muligheder i ét produkt!

Denne fantastiske masturbator imiterer udseendet af en ægte vagina og anus, så du nemt kan forestille dig hed sex med hende, du går og drømmer om. Ud over at ligne den ægte vare, er denne masturbator også lavet i et hudlignende materiale, der føles som the real deal.

Indeni finder du en tekstureret lystkanal med forskellige mønstre. Du vælger selv, hvor intens din nydelse skal være ud fra dit greb om masturbatoren.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og lækkert design.
  • Imiterer udseendet af en vagina og anus.
  • Perfekt til ham, der elsker vaginal og anal sex.
  • Lavet i hudlignende TPR-materiale.
  • Enormt fleksibel og blød.
  • Tekstureret fornøjelseskanal.
  • Vandtæt – kan nydes under bruseren.

Information

Mærke: Hidden Desire
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 18 x 7,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme