Hidden Desire Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

179,00 kr.

Nyd dejlig stimulation under dynen eller i bruseren med Hidden Desire Tight Flip Fucker Pussy/Mouth.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens nydelse til ham – Hidden Desire Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

Foretrækker du oral sex eller vaginal sex? Med Hidden Desire Tight Flip Fucker Pussy/Mouth behøver du ikke at vælge. Denne masturbator giver dig mulighed for at nyde dejlig stimulation, der passer til dit humør.

Denne alsidige masturbator imiterer udseendet af både vagina og mund, så du nemt kan drømme dig væk i hede fantasier med den, du har et godt øje til. Indeni finder du en tekstureret fornøjelseskanal, der stimulerer penis, mens du har et fast greb om masturbatoren. Du vælger naturligvis, hvor intens din stimulation skal være ud fra dit greb.

Hidden Desire Tight Flip Fucker Pussy/Mouth imiterer desuden også følelsen af både mund og vagina med sit hudlignende TPR-materiale, der er enormt fleksibelt og superblødt på samme tid. Du vælger helt selv, om du vil nyde denne masturbator under dynen, eller om hun skal med dig under bruseren.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og naturtro design.
  • Imiterer udseendet af vagina og mund.
  • Tekstureret lystkanal indeni.
  • Superblødt og fleksibelt materiale.
  • Vandtæt – kan nydes i badet.

Information

Mærke: Hidden Desire
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 18 x 7,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme