HiSmith KlicLok Pink Dildo til Sexmaskine 21 cm

329,00 kr.

Superlækker og skøn dildo med realistiske detaljer fra HiSmith. Kommer med KlicLok connector, der passer til HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pink fornøjelse

Vil du gerne forkæle dig selv og dine indre lystpunkter? Så bør du prøve denne vidunderlige dildo fra HiSmith. Med denne dildo kan du være helt sikker på, at du får en uforglemmelig nat med masser af lækker nydelse.

Dildoen kommer i en spændende og fin pink farve, og så er den lavet af 100% premium silikone, der føles som ægte hud og gør den utrolig behagelig mod huden. På den måde bliver din fornøjelse endnu bedre. Desuden har den også realistiske detaljer i form af et stort, rundt hoved, testikler og årer.

Denne dildo har en KlicLok connector og kan derfor bruges sammen med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du kan dog også bruge den, som den er. Dildoen har en solid sugekop i bunden, der gør, at du kan placere den på enhver flad og glat overflade og dermed nyde håndfri nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro og lækkert udseende.
  • Realistiske detaljer.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ideel til vaginal og anal stimulering.
  • Fremstillet i behageligt silikone-materiale.
  • Kropssikkert materiale.
  • Sugekop i bunden.
  • KlicLok connector – passer til HiSmiths Premium sexmaskiner.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 21 cm
Indsættelig længde: 16,8 cm
Diameter: 5 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme