HiSmith KlicLok Anal Dildo til Sexmaskine 19,5 cm

269,00 kr.

Skøn anal dildo med ribbet struktur fra HiSmith. Kompatibel med HiSmith Premium sexmaskiner.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn anal fornøjelse

Ejer du en HiSmith sexmaskine og elsker anal stimulering? Så bør du prøve denne anal dildo fra HiSmith. Dildoen kan bruges af både mænd og kvinder og er det perfekte redskab til din maskine.

Dildoen har en spændende ribbet struktur, som stimulerer under penetrering. Den er desuden også fremstillet af 100% premium silikone, der gør den utrolig behagelig mod huden og tilføjer en “ægte” følelse under din stimulering.

Denne anal dildo har en KlicLok connector, der gør, at den er kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du skal blot sætte den fast på maskinens arm og så vil maskinen forkæle dig med dyb og pirrende penetrering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og skønt design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ribbet struktur.
  • Fremstillet i 100% medicinsk silikone.
  • KlicLok Connector – kompatibel med HiSmith Premium sexmaskiner.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Længde: 19,5 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 4,2 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme