HiSmith KlicLok Dildo til Sexmaskine 24,5 cm

369,00 kr.

Skøn dildo med realistiske detaljer fra HiSmith, der er kompatibel med HiSmith Premium sexmaskine.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Når størrelsen betyder noget

Kan du godt lide følelsen af at blive fyldt godt ud? Så kan vi varmt anbefale denne vidunderlige dildo med realistiske detaljer fra HiSmith. Denne dildo er det perfekte redskab til din HiSmith Premium sexmaskine og vil med garanti gøre din nydelse endnu bedre.

Dildoen har den perfekte størrelse til dig, der elsker en god længde og bredde. Dildoen har også et realistisk hoved, der gør, at din stimulering føles mere realistisk. Du vælger helt selv, om du vil bruge den til vaginal eller anal stimulering, men én ting er helt sikkert: du kommer til at elske at mærke den ramme dine indre lystpunkter.

Denne dildo kommer med en KlicLok connector, hvilket betyder, at den er kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du kan naturligvis også bruge den, som den er. Dildoen kommer med en sugekop, som tillader, at du kan sætte den fast på enhver fast og glat overflade.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Lavet i PVC – for en naturlig oplevelse.
  • KlicLok connector – kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Perfekt til vaginal eller anal stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Lys
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 24,5 cm
Indsættelig længde: 21,5 cm
Diameter: 5,5 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme