Hismith Premium Traveler 2.0 App-Styret Sexmaskine

Original price was: 2.249,00 kr..Current price is: 2.199,00 kr..

Lille, kompakt sexmaskine for endnu sjovere oplevelser.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En effektiv maskine!

Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 kan syne lille i størrelsen, men dens skubbeevne er større, end du nogensinde kunne have forestillet dig.

Denne kompakte, rejsevenlige sexmaskine tilbyder op til 9 forskellige sexpositioner og 3 stødhastigheder. Giver dig mulighed for at tilpasse den stødende handling du ønsker. 0-90 graders vinkeljustering muliggør yderligere tilpasning.

Denne sex-maskine i rejsestørrelse er kompatibel med alle Hismiths KlicLok- og Quick Air-tilbehør.

Inkluderet i sættet er en glat silikone dildo i en trendy lilla farve.

Enhedens kompakte design betyder, at du kan tage den med overalt, når som helst – hvilket giver mulighed for frække handlinger på farten. Denne plug & play sex-maskine leveres også med en fjernbetjening af høj kvalitet og muliggør håndfri sjov. Maskinens bund har en stærk sugekop, der holder den på plads, når du nyder dens førsteklasses arbejde.

Hvis du vil have premium dunkende og stødende behandling, som du kan tage med dig uanset hvor det behagelige eventyr fører dig hen, kan denne rejsevenlige Hismith Pro Traveler Fuck Machine være dit perfekte match.

Fantastiske Fordele:

  • 9 forskellige sexstillinger.
  • 3 stødhastigheder.
  • 0-90 graders vinkeljustering.
  • Kompatibel med HiSmiths KlicLok og Quick Air-tilbehør.
  • Kompakt design.
  • Håndfri.
  • Stærk sugekop.
  • Rejsevenlig.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme