Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Clear Dildo 20 cm

299,00 kr.

Skøn, transparent dildo med realistiske detaljer fra King Cock. Perfekt til vaginal eller anal penetration.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En transparent dildo til dig 

Vil du gerne have en dildo i et transparent udseende? Så har vi fundet den helt rigtige dildo til dig. Clear Dildo fra King Cock har en imponerende længde på 20 cm og kan bruges af både mænd og kvinder. Den er derfor ideel til både vaginal og anal penetration.

Denne dildo har masser af realistiske detaljer som en udpræget glans og tydelige årer. Disse detaljer gør, at din stimulering kommer til at føles mere realistisk og dermed kan dine intime sessioner blive endnu bedre.

Dildoen er desuden også strap-on kompatibel, da der i bunden sidder en sugekop/fod. Det betyder, at dildoen nemt kan placeres i dit harness, så både du og din partner kan få glæde af den. Sugekoppen gør naturligvis også, at du får mulighed for at nyde den håndfrit, da du kan sætte den fast på enhver glat eller flad overflade.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro dildo i lækkert design.
  • Realistiske detaljer – for en bedre stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal penetrering.
  • Sugekop/fod – for håndfri stimulering.
  • Strap-on kompatibel.
  • Perfekt til dig med erfaring.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Transparent
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 21,8 cm
Indsættelig længde: 20 cm
Diameter: 4,6 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme